19 iun. 2009

Omleta cu dovlecei si cascaval


Timp de preparare:
30 min
Ingrediente:
2 dovlecei
5 oua
4 linguri cascaval ras
180 ml lapte
3 linguri pesmet
1/2 lamaie
1 lingura unt
sare,piper dupa gust.
Mod de preparare:
Se taie dovleceii cubulete,se amesteca cu pesmetul,coaja rasa de lamaie si cu casacavalul ras.Se pune intr-o tava unsa cu unt sau ulei si presarata cu pesmet.Ouale se bat cu putina sare si piper si se adauga laptele.Se toarna compozitia peste dovleceii din tava si se da la cuptor la foc mijlociu,pana se intareste omleta

Un comentariu:

  1. Nu am mai intrat demultisor pe blogul tau si am surpriza sa descopar retete tare interesante si sa mai invat cate ceva!Super si reteta aceasta! Am sa o incerc cu siguranta, mai ales ca celor mici le place omleta!

    RăspundețiȘtergere

eXTReMe Tracker