19 feb. 2009

Ananas umplut cu orez


pt 4 portii
Ingrediente:
Ananas 2 buc
Orez 0.200 kg
Sunca presata 0.100 kg
Ardei gras rosu 1 buc
Ardei gras verde 1 buc
Migdale 0.050 kg
Coriandru 0.030 kg
Ghimbir 0.010 kg
Usturoi 0.002 kg
Ulei de porumb 0.030 kg
Piper alb 0.001 kg
Sare 0.050 kg
Supa de pui (din cub ) 0.400 kg
Mod de preparare:
Orezul se alege si se spala dupa care se fierbe in supa de pui .Se taie ananasul in doua si se scobeste iar fructul rezultat se taie cuburi .Intr-o tigaie in ulei incins adaugam usturoiul,ghimbirul proaspat taiat felii .Ardeii se taie cuburi si se adauga la usturoiul din tigaie alaturi de sunca taiata felii si de migdalele oparite si taiate felii.Amestecam bine toate ingredientele si le condimentam cu coriandru,piper alb dupa care lasam sa se raceasca si cu aceasta compozitie vom umple jumatatile de ananas.

Un comentariu:

  1. Am incerct si eu sa fac astazi reteta asta si a fost delicioasa. Multumesc mult! Tot noua, barbatilor, ne sta mai bine la cratitza :)

    RăspundețiȘtergere

eXTReMe Tracker