Ingrediente:
1 ceapa
1 ceapa
1 lingura unt
1 cutie conserva ciuperci
1 piept de pui fiert
1 pahar de vin alb sec
1 legatura marar
7 oua
200 gr. smantana
cascaval
piper
sare
Mod de preparare:
Se fac clatite din 4 oua, lapte si faina. Umplutura se prepara astfel: se caleste ceapa taiata
marunt cu untul timp de 5 minute. Se adauga ciupercile taiate marunt,pieptul de pui taiat tot marunt, vinul, un virf de cutit de piper, o lingurita sare si se lasa sa fiarba la foc mic, pana scade zeama de tot. Se fierb 2 oua, albusul se taie marunt si se adauga la compozitie, iar galbenusul se paseaza. Dupa ce compozitia s-a racit un pic, se adauga smantana, mararul taiat marunt,amestecindu-se bine. Cu aceasta umplutura se umplu foile de clatite.
Mod de preparare:
Se fac clatite din 4 oua, lapte si faina. Umplutura se prepara astfel: se caleste ceapa taiata
marunt cu untul timp de 5 minute. Se adauga ciupercile taiate marunt,pieptul de pui taiat tot marunt, vinul, un virf de cutit de piper, o lingurita sare si se lasa sa fiarba la foc mic, pana scade zeama de tot. Se fierb 2 oua, albusul se taie marunt si se adauga la compozitie, iar galbenusul se paseaza. Dupa ce compozitia s-a racit un pic, se adauga smantana, mararul taiat marunt,amestecindu-se bine. Cu aceasta umplutura se umplu foile de clatite.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu