Mod de preparare: Curatam pestele bine de intestine, il spalam si il stergem cu un prosop uscat. Il punem in tava si il acoperim cu sare grunjoasa ( pentru 2 pesti avem nevoie de 1 kg de sare).Bagam la cuptor pentru aproximativ 30 - 40 minute( veti observa ca sarea se coloreaza in maroniu).Scoatem de la cuptor , spargem usor crusta de sare si mutam pestele pe un platou.Se serveste cu granitura de legume.
În aceasta epoca a fast-foodului, a preparatelor nesanatoase si impersonale, produse în serie,acest blog este o pledoarie pentru întoarcerea la vremurile mai bune, în care masa era un mic eveniment social al familiei, iar gospodina punea în farfuria celor dragi ceva din sufletul ei.
5 feb. 2009
Dorada sub crusta de sare
Dedic aceasta mancare prietenului meu,Ovidiu Crafciuc din Brazilia,care urmareste cu interes :) blogul meu abia nascut
Mod de preparare: Curatam pestele bine de intestine, il spalam si il stergem cu un prosop uscat. Il punem in tava si il acoperim cu sare grunjoasa ( pentru 2 pesti avem nevoie de 1 kg de sare).Bagam la cuptor pentru aproximativ 30 - 40 minute( veti observa ca sarea se coloreaza in maroniu).Scoatem de la cuptor , spargem usor crusta de sare si mutam pestele pe un platou.Se serveste cu granitura de legume.
Mod de preparare: Curatam pestele bine de intestine, il spalam si il stergem cu un prosop uscat. Il punem in tava si il acoperim cu sare grunjoasa ( pentru 2 pesti avem nevoie de 1 kg de sare).Bagam la cuptor pentru aproximativ 30 - 40 minute( veti observa ca sarea se coloreaza in maroniu).Scoatem de la cuptor , spargem usor crusta de sare si mutam pestele pe un platou.Se serveste cu granitura de legume.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu