13 feb. 2009

File arabesc cu sos de masline


Timp de preparare:
35 min (complexitate redusa)
Ingrediente:
1 kg. file pui,
1/4 kg. cascaval,
200 gr masline,
pesmet
Mod de preparare:
Se iau de pe pieptul de pasare bucatile de carne taiate in lungime, fleici, si se introduce in interiorul fiecarei fleici putin cascaval si masline, taiate bucati, dupa care se ruleaza inr-o folie de aluminiu. Se pun fleicile, invelite, in apa care clocoteste, timp de 15 minute, dupa care se scot si se lasa sa se raceasca timp de 10 minute. Se dau prin ou batut, prin pesmet uscat si se pun in ulei la prajit.Se curata de samburi 100g masline si se baga la blender cu putin ulei formand un sos gros.
Mod de servire:
Se pune bucata de pui pe farfurie si se toarna sosul de masline peste pui.Se serveste cu cartofi prajiti sau legume gratinate,cus-cus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

eXTReMe Tracker