2 feb. 2009

FRIPTURA ARGENTINIANA


Ingrediente necesare:
40 g slanina1 ardei rosu si verde1 lingura ulei de floarea-soarelui1 conserva mica de boabe de porumb1 lingura ketchup6 lingura vin albsare, piper proaspat macinat1 lingura miere2 muschiuleti file de vita (cea 200 g bucata)2 lingura unt topitsare, piper proaspat macinatfrunze de patrunjel

Timp de preparare: cca 1/4 ora,cca 710 kcal/portie

Mod de preparare reteta:
1. Pentru sos, se taie slanina in cuburi mici si ardeii in fasii inguste.
2. Uleiul se pune intr-o oala la incins si se prajeste putin slanina. Se adauga ardeii si boabele de porumb. Apoi se adauga ketchup, miere si vin si se amesteca incontinuu. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa aproximativ 3 minute sa fiarba la foc mic. Se pastreaza la cald.
3. Carnea se prajeste in unt, pe fiecare parte, aproximativ '/i minut. Apoi se prajeste inca 3-4 minute, pe fiecare parte, la foc potrivit. Se scoate din tigaie, se condimenteaza si se asaza pe un platou cald. Se adauga sosul. Se orneaza cu frunze de patrunjel.

Se consuma cu cartofi copti in folie de aluminiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

eXTReMe Tracker