22 mar. 2009

Demonstratie de arta culinara la Constanta,“Smart Cooking Seminar”


Pe 19 martie, maestrul bucatar de la “Cireasa de pe tort”, Horia Virlan, a sustinut o demonstratie de arta culinara la Constanta, in cadrul “Smart Cooking Seminar”, organizat de DAAS si Food & Bar Magazine.
In prezenta unui public numeros, format din presa locala si nationala, bucatari profesionisti si de ocazie, manageri din industria hoteliera, dar si telespectatori fideli ai emisiunii de la Prima TV, “Cireasa de pe tort”, Horia a sustinut patru demonstratii practice de arta culinara, prin intermediul carora au fost prezentate ultimele noutati si solutii privind prepararea alimentelor.
Pentru prima data in fata unei audiente atat de numeroase, Horia si-a captat spectatorii cu talentul bucatarului profesionist, dar si cu umorul inconfundabil, care l-a adus in randul celor mai apreciate vedete TV ale momentului. Demonstratia a fost impartita in patru sesiuni, incluzand prezentarea produselor gatite la temperatura joasa, in abur, aer uscat, precum si in sistem combi – uscat cu abur cald.
Pe Horia Virlan il puteti urmari in fiecare saptamana, de joi pana luni, de la ora 19:30, la “Cireasa de pe tort”, numai la Prima TV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

eXTReMe Tracker