26 mar. 2009

Drob de miel


Timp de preparare: 1 h15 min
Ingrediente:
inima, ficatul si plaminii de la un miel,
1 ceapa,
1 morcov,
1 radacina de patrunjel,
3-4 oua,
4 legaturi cu ceapa verde,
marar verde,
patrunjel verde,
1 prapur,
1 felie piine,
sare,
piper,
ulei
Mod de preparare:
Se pune apa cu un praf de sare sa fiarba si cind clocoteste se pun maruntaiele de miel curatate,
spalate si se lasa sa fiarba cu o ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel la foc mic. Cind sint gata se lasa
sa se raceasca si se toaca. Se amesteca carnea tocata cu ceapa verde tocata cu tot cu codite, cu marar si patrunjel verde tocate fin, cu sare, piper si cu ouale. Se spala bine prapurul. Se unge o tava cu ulei, se intinde pe peretii laterali pina sus, se toarna compozitia inauntru, se inveleste cu prapurele, se unge cu ulei deasupra si se introduce in cuptor sa se coaca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

eXTReMe Tracker