Ingrediente:
cantitatea rezultata de produs finit :2.750 / 0.250
nr.bucati/portii : 10
cantitate portie 275/25 G
400g linte
150g morcov
150g telina
100g pastarnac
350g bacon afumat
150g pasta de tomate
150g ceapa
100g ulei
100g verdeata
20g sare
20g vegeta
Mod de preparare:
Se pune la fiert apa intr-o cratita, se adauga lintea si se fierbe conform instructiunilor dupa pachet, in functie de culoarea lintei. Se taie legumele si se pun la fiert impreuna cu lintea si sarea cand aceasta mai are 15 min. de fiert.
Se stinge pasta de tomate cu apa si se toarna acest amestec in supa cu legume.
Se taie baconul si se prajeste in tigaie pana devine crocant. Se condimenteaza supa cu vegeta si se presara baconul si verdeata.
Caracteristici produs finit:
Miros: de afumatura
Gust: acrisor
Consistenta: lichida
Mod de prezentare: la bol cu cubulete de bacon
Valoare nutritiva: 150k/portie
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu