6 mar. 2009

Supa de linte cu bacon afumat


Ingrediente:

cantitatea rezultata de produs finit :2.750 / 0.250

nr.bucati/portii : 10

cantitate portie 275/25 G

400g linte

150g morcov

150g telina

100g pastarnac

350g bacon afumat

150g pasta de tomate

150g ceapa

100g ulei

100g verdeata

20g sare

20g vegeta

Mod de preparare:

Se pune la fiert apa intr-o cratita, se adauga lintea si se fierbe conform instructiunilor dupa pachet, in functie de culoarea lintei. Se taie legumele si se pun la fiert impreuna cu lintea si sarea cand aceasta mai are 15 min. de fiert.

Se stinge pasta de tomate cu apa si se toarna acest amestec in supa cu legume.
Se taie baconul si se prajeste in tigaie pana devine crocant. Se condimenteaza supa cu vegeta si se presara baconul si verdeata.

Caracteristici produs finit:

Miros: de afumatura

Gust: acrisor

Consistenta: lichida

Mod de prezentare: la bol cu cubulete de bacon

Valoare nutritiva: 150k/portie


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

eXTReMe Tracker