În aceasta epoca a fast-foodului, a preparatelor nesanatoase si impersonale, produse în serie,acest blog este o pledoarie pentru întoarcerea la vremurile mai bune, în care masa era un mic eveniment social al familiei, iar gospodina punea în farfuria celor dragi ceva din sufletul ei.
6 mar. 2009
Supa de ceapa cu crutoane
Ingrediente:
cantitatea rezultata de produs finit :
nr.bucati/portii:10
cantitate portie:200/40 G
1500g ceapa
150g unt
50g ulei de masline
30g vegeta
150g cascaval
paine prajita
boia ardei dulce
sare
Mod de preparare:
Ceapa se spala si se taie solzisori. Se inabusa in ulei si jumatate din cantitatea de unt cu adaos de apa. Se adauga boiaua de ardei, sarea, piperul si vegeta. Se fierbe 40 de minute. Supa se pune in cesti sau in boluri cu cascavalul ras deasupra si se baga la cuptor sa prinda crusta.
Mod de servire: Se serveste cu crutoane
Caracteristici produs finit:
Miros: ceapa calita
Gust: dulceag
Aspect: cremos cu crutoane de paine
Consistenta: lichid
Mod de prezentare: bol cu verdeata deasupra si parmezan
Valoare nutritiva: 423K
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Calorii o gramada, insa cred ca-i delicioasa. Arata tare bine!
RăspundețiȘtergere