6 mar. 2009

Pastrav cu piper verde


Ingrediente:

cantitatea rezultata de produs finit :

nr.bucati/portii : 10

cantitate portie200/200 G

3.500g pastrav

650g unt

150g piper verde

150g ulei de masline

800g lamai

200g faina

50g boia

250g sare

Mod de preparare:
Pastravii se freaca cu sare si se lasa 30 minute. Intr-un bol se sfarma piperul verde boabe. Se adauga untul topit, sucul de lamaie si uleiul. Se pune sosul intr-o tava si se misca tava ca sa fie bine acoperita. Se dau pastravii prin faina si apoi se dau prin sosul din tava, sa fie bine acoperiti. Se mai presara putina boia deasupra. Se pun in tava 50 ml apa. Se dau la cuptor 20 minute la 190C, timp in care se stropeste de 4 ori cu sosul din tava. Se lasa 10 minute la 240C. Se serveste cu cartofi natur,brocoli sau diferite legume cu usturoi

Caracteristici produs finit: (proprietati organoleptice):
Miros: peste
Gust: iute
Apect: peste cu legume
Consistenta: moale
Mod de prezentare: pestele,garnitura alaturi si deasupra sos de piper verde
Valoare nutritiva:150k/portie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

eXTReMe Tracker