19 iun. 2009

Omleta cu dovlecei si cascaval


Timp de preparare:
30 min
Ingrediente:
2 dovlecei
5 oua
4 linguri cascaval ras
180 ml lapte
3 linguri pesmet
1/2 lamaie
1 lingura unt
sare,piper dupa gust.
Mod de preparare:
Se taie dovleceii cubulete,se amesteca cu pesmetul,coaja rasa de lamaie si cu casacavalul ras.Se pune intr-o tava unsa cu unt sau ulei si presarata cu pesmet.Ouale se bat cu putina sare si piper si se adauga laptele.Se toarna compozitia peste dovleceii din tava si se da la cuptor la foc mijlociu,pana se intareste omleta

2 comentarii:

  1. Nu am mai intrat demultisor pe blogul tau si am surpriza sa descopar retete tare interesante si sa mai invat cate ceva!Super si reteta aceasta! Am sa o incerc cu siguranta, mai ales ca celor mici le place omleta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut,

    Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
    Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

    Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

    Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

    Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

    Toate cele bune,

    Vincent
    Petitchef

    RăspundețiȘtergere

eXTReMe Tracker