Ingrediente:
pt. 4 persoane
zeama de la o lamaie,
1 lingurita cu varf coaja rasa de lamaie,
800 g branza de vaci,
5 linguri zahar pudra,
Mod de preparare:
1.Lasati branza de vaci sa se scurga circa o ora intr-un tifon pus in strecuratoare si amestecati-o apoi, intr-un castron, cu zeama de lamaie
1.Lasati branza de vaci sa se scurga circa o ora intr-un tifon pus in strecuratoare si amestecati-o apoi, intr-un castron, cu zeama de lamaie
2. Incorporati zaharul si coaja rasa de lamaie.
3.Puneti branza intr-un vas mai adanc sau in 4 cupe. ·
3.Puneti branza intr-un vas mai adanc sau in 4 cupe. ·
4.Garnisiti cu cateva firicele de coaja rasa de lamaie sau frunze de menta.
Sugestie:
Spuma de branza se poate pune pe diverse prajituri sau ca umplutura la tort sau placinta.