18 feb. 2009

CIORBÃ DE CIOCÃNELE(Ciorba de nunta)


Ingrediente:
1 ceapã
1 morcov
1 telinã
1 pahar de orez sau taitei
250 ml zeamã de varzã
leustean,
pãtrunjel
1kg copite
1 kg cozi, urechi,
limbã (dar si alte bucãtele din capul
porcului),
sorici de purcel,
2 kg oase vitã
Mod de preparare:
Opãrite, curãtate,marginile porcului si ceva oase de vitã sparte se pun la fiert în 3 litri apã; se culege spuma,se toacã ceapa, morcovul, telina si se pun la fiert cu carnea.Dupã o orã si jumãtate se scot oasele, se adaugã orezul si zeama de varzã, care vor fierbe împreunã o jumãtate de orã, Se toacã leustean, pãtrunjel si se presarã în ciorbã.Gata.

eXTReMe Tracker