15 feb. 2009

Cotlet cu sos de vin


Ingrediente:
1 kg. cotlet,
2 cepe mijlocii,
3-4 buc.
1 pahar vin,
3-4 linguri smantana
putina nucsoara rasa,
sare, piper
Preparare:
Bucata de cotlet spalata se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 minute, dupa care se asaza intr-un vas potrivit de mare si se da la cuptor la foc iute sa se friga(sau la tigaie). Dupa ce se frige, se adauga ceapa taiata rondele, vinul si nucsoara si se acopera vasul cu un capac. Cand carnea este patrunsa bine, se scoate din vas si se pune pe un platou. Sosul se paseaza se pune smantana si se lasa la fiert sa scada. Se pune intr-o sosiera si se serveste impreuna cu carnea.
Parerea mea: nucsoara se poate inlocui cu cimbru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

eXTReMe Tracker