Ingrediente:
1 pui de I kg
1 pui de I kg
sare,
piper,
papricã
ulei destul (unturã!)
ulei destul (unturã!)
Mod de preparare:
Puiul fara tacâmuri si mãruntaie se freacã cu sare, piper si boia. Se încinge grãsime într-un ceaun, cât sã acopere pãsãroiul ,se pune puiul gras si cãrnos sã fiarbã în unturã (asta usucã si închide pieile în uluitoare scoarte rosii-arãmii) cam o juma’ de ceas
Mod de servire:
Puiul fara tacâmuri si mãruntaie se freacã cu sare, piper si boia. Se încinge grãsime într-un ceaun, cât sã acopere pãsãroiul ,se pune puiul gras si cãrnos sã fiarbã în unturã (asta usucã si închide pieile în uluitoare scoarte rosii-arãmii) cam o juma’ de ceas
Mod de servire:
Se oferã cu mujdei smântânos, pâine caldã si servete multe, sã-si poatã sterge mâinile mesenii, cã n-o sã aibã timp de furculite. Iar vinul, la bardacã, chiar dacã suntem pe lângã Dunãre, numai Bãbeascã Neagrã de Uricani,dar merge si cu Zaibar oltenesc sau Cabernet
Imi place reteta, este foarte frumos explicata si foarteeee apetisanta.
RăspundețiȘtergere