Ingrediente:
500 g zahăr pudră
100 ml apă
100 g unt
250 g lapte praf
50-100 g cacao
10-20 ml suc de lămâie
1-2 plicuri zahăr vanilat
Mod de preparare:
Se cerne prin sită laptele praf şi cacaua. Separat, se toarnă zahărul în apâ rece, amestecând ca să se dizolve. Se pune la foc, amestecând mereu. Când fierbe, se adaugă zeama de lămâie, pentru a nu se zaharisi. După ce s-a legat, siropul se ia de pe foc şi se adaugă untul. Indată ce acesta s-a topit, se adaugă laptele praf, cacaua şi zahărul vanilat, amestecând
bine până se omogenizează. Se toarnă compoziţia într-o tavă plană şi se pune la rece. După ce s-a închegat, se porţionează cu un cuţit înmuiat în apă caldă.
yami,yami vrem si noi!!!!...:)
RăspundețiȘtergere