28 mar. 2009

Piept de pui cu rosii si mozzarella


Ingrediente:
4 bucati file din piept de pui, o mozarella , 3 rosii, oregano, ulei de masline, lamiie, sare,
piper, unt pentru prajit
Mod de preparare:
Se incinge untul intr-o tigaie cu capac, se aseaza feliile de piept de pui condimentate in prealabil cu sare, piper si suc de lamiie. Se intorc pe ambele parti pana sunt aproape gata.
Rosiile se taie felii se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu oregano. Se aseaza doua-trei felii de rosii pe fiecare gratar de pui si se acopera cu o felie de mozarella. Dupa ce se inmoaie mozarella puiul este gata.
Mod de servire:
Cu cartofi natur,sau falole verde

Un comentariu:

  1. Salut. Felicitari pentru blog. Multe retete simple si interesante. Daca te intereseaza un link exchange, lasa-mi, te rog, un mesaj pe http://hapleablog.wordpress.com. Succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere

eXTReMe Tracker