În aceasta epoca a fast-foodului, a preparatelor nesanatoase si impersonale, produse în serie,acest blog este o pledoarie pentru întoarcerea la vremurile mai bune, în care masa era un mic eveniment social al familiei, iar gospodina punea în farfuria celor dragi ceva din sufletul ei.
18 mar. 2009
Salata cu sos de branza
nr portii 5
750 g cartofi
500 g rosii
500 g castraveti
100 g ceapa verde
250 g branza de vaci
100 g mustar
100 g ulei
15 g sare
1 g piper
Ingrediente:
Cartofi se curata de coaja , se spala se taie cubulete si se pun la fiert. Legumele se spala se curata si se taie cubulete. Se amesteca totul iar deasupra se toarna sosul din branza de vaci frecat cu ulei si mustar, sare si piper. Se pune salata verde.(reteta pentru sos o gasiti la sectiunea sosuri)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
super bun
RăspundețiȘtergere