În aceasta epoca a fast-foodului, a preparatelor nesanatoase si impersonale, produse în serie,acest blog este o pledoarie pentru întoarcerea la vremurile mai bune, în care masa era un mic eveniment social al familiei, iar gospodina punea în farfuria celor dragi ceva din sufletul ei.
1 apr. 2009
Tempura
Timp de preparare:
20 min
Ingrediente:
1 ceapa,
1 morcov,
1/2 vanata,
1 ardei gras,
un cartof mediu
Mod de preparare:
Se curata legumele si se taie in feliute subtiri- julienne. Se adauga 2 oua, sare, piper si faina cat
cuprinde(citeva linguri) pentru a fi un aluat care sa nu curga. Se ia cate o lingura din compozitie si se prajesc in uleiul incins citeva minute pe ambele parti.
Mod de servire:
Se servesc cu sos soia alaturi de snitel sau pui prajit
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu